Kaasuautot ovat tätä päivää

Teemme päivittäin valintoja. Valinnoillamme on vaikutusta ympäristöömme ja hyvinvointiimme. Valitsemalla kaasuauton teet ekoteon.

Kaasuautojen käyttö kasvussa

Kaasuautojen suosio on kasvussa, parin vuoden aikana kaasuautojen määrä on tuplaantunut. Gasumin laskelmien mukaan vuonna 2017 kaasuautoja oli käytössä vajaa 2 000 kun vuonna 2018 niitä oli jo noin 5 000.
- Moottori
Kuvalähde: Gasum Ltd

tankkauskuva-pieni

Uudet

Uudet -sivulla pääset tutustumaan merkkeihin ja heidän mallistoihin, jotka tällä hetkellä myyvät kaasuautoja Suomessa. Jos oikeanlaista kaasuautoa ei löydy Suomesta, tältä sivulta saat myös tietoa siitä, kuinka ostaa uusi kaasuauto Ruotsista tai Saksasta. Saat myös lisätietoa siitä, miten ja mitä vaatii kaasuauton tuonti suomeen.

 

Raskas kalusto
Kaasuautoilu ei koske vain henkilöautoja vaan myös raskasta kalustoa. Tältä sivulta löydät tietoa kaasuautoilusta raskaan kaluston näkökulmasta.

 

Lue lisää!

Käytetyt

Käytetyt-sivu kertoo sinulle käytetyn kaasuauton ostosta. Tietoa löytyy käytetyn kaasuauton ostoon niin Suomesta, Saksasta kuin Ruotsista.

 

Lue lisää!

Konversiot/muunnokset

Oletko miettinyt bensa-auton muuntamista kaasukäyttöiseksi tai aihe kiinnostaa sinua? Silloin tämä on juuri oikea sivu sinulle. Tältä sivulta saat tietoa siitä, miten muuntaa bensa-auto kaasukäyttöiseksi ja missä muunnoksen voi toteuttaa. Lisäksi kerromme sinulle muunnostuesta.

 

Lue lisää!