Käytetyt

Teemme päivittäin valintoja. Valinnoillamme on vaikutusta ympäristöömme ja hyvinvointiimme. Valitsemalla kaasuauton teet ekoteon.

Käytetyt kaasuautot

Kaasuautoa ei tarvitse suinkaan aina hankkia uutena vaan on mahdollista ostaa kaasuauto myös käytettynä. Käytettyjä kaasuautoja löytyy Suomesta, mutta sen ostaminen onnistuu myös ulkomailta, kuten Ruotsista ja Saksasta, joissa kaasuautojen tarjonta on huomattavasti Suomea suurempi.

kaasuauto_kaytetytautot.valmis

Käytetyn kaasuauton osto Suomesta

Käytettyjä kaasuautoja voi aloittaa etsimään perinteisiltä sivuilta kuten Tori.fi ja Nettiauto sekä mm. seuraavista autoliikkeistä, jotka myös opastavat auton hankinnassa Autoliike Keijo Lehtonen Oy ja Kamux Oy

 

Kaasuauton hankinta Saksasta

Saksassa on runsas tarjonta autoja ja tämä onkin yksi syy siihen, että Suomalaiset yhä edelleen tuovat autoja Saksasta. Usein matka auton ostamiseen alkaa internetistä esimerkiksi sivulta mobile.de. Kaikessa internetin välityksellä tehdyssä toiminnassa on kuitenkin asioita joita tulee huomioida. Alla olevista linkeistä saat paljon tietoa käytetyn auton ostosta Saksasta.

Lisää kaasuauton hankinnasta Saksasta täällä

Käytetyn auton osto Saksasta.

Kaasuauton hankinta Ruotsista

Ruotsista kaasuauton metsästäminen kannattaa aloittaa paljon käytetyiltä sivustoilta kuten blocket.se ja bytbil.se. Jos auton etsiminen ja hakeminen ei itseä innosta, mutta Suomesta ei löydy sopivaa niin monet autoliikkeet hakevat käytettyjä kaasuautoja ulkomailta tilauksesta.

Lisää kaasuauton hankinnasta Ruotsista täältä.

 

Jos tuot kaasuauton Suomeen esimerkiksi Ruotsista, on hyvä tietää mitä kyseinen prosessi pitää sisällään. Siitä löydät lisää tietoa täältä.